AUA085

Earl didn't contact me at the end of the afternoon shift and didn't reply to my email/text so I assumed he wasn't aware he was on shift and I did the setup. It also appears he was rostered for the early morning setup the same day? (Jasper).

Hobart 12m

Disk VSN: flexbuff-2hb | Data volume at beginning: GB

  • 1730UT Experiment started ok (Jasper).
  • 0930 UT pcfshb crashed. Couldn't fix it. Asked Warren to fix it (Simin).
  • 1226 UT schedule resumed after hard restart of pcfshb (warren)

Katherine 12m

Disk VSN: flexbuffke | Data volume at beginning: GB

  • Y polarisation is cactus as per Jamie's email.
  • 1730UT Experiment started ok (Jasper).
  • 2200 UT dbbc all 'bad' restart and reconfigure (warren)
  • 2310 UT schedule resumed (w)
  • 0000 UT all samplers bad again since 2320, restart reconfigure (w)
  • 0059 UT schedule resumed dbbc good (w)
  • 0540 UT reconfigure dbbc (w)
  • 0600 UT samplers bad again. Several reconfigurations didn't help that much. Delay Corr IF F is still bad (Simin).
  • 1000 UT schedule resumed (Simin).
  • note that if F is not important , see aum setup wiki (warren)
  • 1155 UT reconfigure dbbc (Simin)
  • 1327 UT schedule resumed (Ahmad).

Yarragadee 12m

Disk VSN: HOB+0033| Data volume at beginning: 0 GB

  • 1740UT Experiment started slightly late - The mk5 wasn't recognising the disk name and returned an error in the fs: “disk name does not have a + or - in the first seven characters”. It still seemed to know there was a disk but mk5=vsn? didn't return disk name either. I was very dubious and multiple times restarting DIM and rebooting remotely didn't work → reboot onsite did (Jasper). After reviewing the log comments from the previous experiment it appears this problem originated during the setup of the previous experiment (r11039).